onsdag 23 september 2009

De flesta saker har bäst före-datum långt in i 2010

Jävlar alltså vilken spännande dumpstringdag det var ikväll! Vi satt och spanade utanför ett ställe i en timme för att se när och hur de slängde saker. Idag var tydligen veckans rensningdag. Det fanns sjukt mycket saker att välja ibland. Allt från stora legoborgar till tangentbord. Det tokiga är att det inte är något fel på grejerna. Vissa av kartongerna är lite buckliga men inget mer. Jag älskar vårt cpstörda samhälle.

Hur som helst så tog bara jag och Beke det som vi verkligen behövde. Det är viktigt och jag uppmanar alla som vill härma oss att göra likadant.

Vår balkongdörr har börjat gnissla (om man är uppmärksam kan man se hur någon häller på matolja i gångjärnen från fredagens bilder) Idag hittade vi en oöppnad sprayflaska som "motverkar gnissel" Det var ju supernödvändigt! Inte lika nödvändigt var väl alla marängbottnar, kakor, choklad, sköjlmedel, grattis-kort och tuggumin. Men ändå. Sedan tog vi med oss två oöppnade paket med tomtar på. Till vår förtjusning var det förkläden. Det var roligt.

Under kvällen mötte vi fyra likasinnade. Sådant är mest bara trevligt, förutom när det är punkare med fula frisyrer.


+ grönsaker

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar